Daphnis
Daphnis
Daphnis
Daphnis

Daphnis

COLOR   Cream-nude / Ivory

COLLECTION    Ballet

1 830 лв

 

Модел Daphnis е идеалният избор за романтичната булка, която търси категорична, но същевременно изящна и грациозна визия, която да се отличава с богати детайли. Бюстието е зработено е от фин драпиран тюл, нашит с перли и кристали и зашеметяващи акценти от ръчно изработени 3D цветя, които са така характерна запазена марка на Papilio. Изящните 3D цветя са още по-красиви и леко загадъчни тъй като част от тях са разположени под първият пласт тюл и контрастират на фона на деликатния кремав цвят на роклята.

Сватбена рокля Daphnis е с красиви паднали рамене и  подвижни буфан ръкави, които не са зашити за самата рокля. Така визията на булката може да се променя в зависимост дали е с или без тях. Това, което им придава закачлив вид са вградените цвета, които сякаш се движат въздушно из тях.

Модела е удобна А-линия, лек и ефирен, с мек вграден вътрешен корсет на бюстието, което оформя сексапилни извивки и придава комфорт. Видимите връзки на корсета са в синхрон с темата за балета. Модела може да бъде изработен и в млечен цвят.

Daphnis е избора на булката, която иска да се отличава и да се чувства като приказна принцеса на своят сватбен ден!