Daphnis
Daphnis
Daphnis
Daphnis

Daphnis

COLOR   Cream-nude / Ivory

COLLECTION    Ballet

1 830 лв

 

Модел Daphnis е идеалният избор за романтичната булка, която търси категорична, но същевременно изящна и грациозна визия, която да се отличава с богати детайли. Бюстието е зработено е от фин драпиран тюл, нашит с перли и кристали и зашеметяващи акценти от ръчно изработени 3D цветя, които са така характерна запазена марка на Papilio. Изящните 3D цветя са още по-красиви и леко загадъчни тъй като част от тях са разположени под първият пласт тюл и контрастират на фона на деликатния кремав цвят на роклята.

Сватбена рокля Daphnis е с красиви паднали рамене и  подвижни буфан ръкави, които не са зашити за самата рокля. Така визията на булката може да се променя в зависимост дали е с или без тях. Това, което им придава закачлив вид са вградените цвета, които сякаш се движат въздушно из тях.

Модела е удобна А-линия, лек и ефирен, с мек вграден вътрешен корсет на бюстието, което оформя сексапилни извивки и придава комфорт. Видимите връзки на корсета са в синхрон с темата за балета. Модела може да бъде изработен и в млечен цвят.

Daphnis е избора на булката, която иска да се отличава и да се чувства като приказна принцеса на своят сватбен ден!

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Copyright © 2016 - 2020 Mille Bridal. Използване на бисквитки.

булчински рокли, сватбени рокли, сватбена рокля, булчинска рокля, бални рокли, абитуриентски рокли, официални рокли, цветни булчински рокли, булчински бутик, сватбен магазин София, магазин булчински рокли София, сватбени рокли София, сватба, wedding, wedding dress, bridal fashion, Mille Bridal, svatbeni rokli