Laurencia (b)
Laurencia (b)
Laurencia (b)
Laurencia (b)

Laurencia (b)

COLOR   Ivory

COLLECTION    Ballet

2 050 лв

 

Сватбена рокля  Laurencia може да се изработи и във вариант с ¾ ръкави. Модела се откроява със своите ефектни детайли от листа и цветове, нашити с блестящи мъниста, като част от тях са разположени под първият пласт тюл за да създадат дълбочина на елементите. Деколтето и гърба са V-образни, а изящните ръкави са нашити с блестящи елементи по цялата им дължина. Гърба на роклята очарова с акцент от ръчно изработени, нежно полюшващи се листенца, които освен декоративен ефект имат и придържаща роля да фиксират раменете.

Модел Laurencia е изработен в млечен цвят и е удобна А-линия, ефирен и мека, с ефектна пола, която се откроява с деликатни, вертикални, блестящи елементи преминаващи по цялата й дължина.

Булчинска рокля Laurencia ще накара и най-взискателната булка да се почувства и изглежда наистина зашеметяващо!

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Copyright © 2016 - 2020 Mille Bridal. Използване на бисквитки.

булчински рокли, сватбени рокли, сватбена рокля, булчинска рокля, бални рокли, абитуриентски рокли, официални рокли, цветни булчински рокли, булчински бутик, сватбен магазин София, магазин булчински рокли София, сватбени рокли София, сватба, wedding, wedding dress, bridal fashion, Mille Bridal, svatbeni rokli