Orpheus
Orpheus
Orpheus
Orpheus
Orpheus
Orpheus

Orpheus

COLOR   Cream

COLLECTION    Ballet

2 840 лв

 

Елегантния модел Orpheus е изработен в кремав цвят и има възхитителен блестящ ефект под слънчевите лъчи от нашити мъниста във формата на миниатюрни квадратчета по целият горен пласт на бюстието и полата. Роклята е с V-образно деколте и гръб, с категорична линия на силуета, която й придава царствен вид.

Флорални апликации от дантела са разположени в долната част на полата, като финален завършек на цялото това великолепие.

Булчинска рокля Orpheus е един от моделите, към които има възможност да се добави персонализиран детайл – бродерия от имена или инициали на линията на нежното коланче.

Закачливата висулка на гърба е нежен акцент, като същевременно фиксира роклята на раменете за да не отваря.

За дамите, които биха искали сватбената им рокля да бъде с ръкав, дизайнерите на Papilio предлагат вариант модел Orpheus да се изработи и с ¾  ръкави.

Превърнете се в кралицата на бала с този великолепен модел сватбена рокля!

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Copyright © 2016 - 2020 Mille Bridal. Използване на бисквитки.

булчински рокли, сватбени рокли, сватбена рокля, булчинска рокля, бални рокли, абитуриентски рокли, официални рокли, цветни булчински рокли, булчински бутик, сватбен магазин София, магазин булчински рокли София, сватбени рокли София, сватба, wedding, wedding dress, bridal fashion, Mille Bridal, svatbeni rokli