The Snow Queen
The Snow Queen
The Snow Queen
The Snow Queen
The Snow Queen

The Snow Queen

COLOR   Blue-grey / ivory-silver

COLLECTION    Ballet

1 800 лв

 

Синкаво-синият нюанс на сватбена рокля Snow Queen  е специално избран с богатото си наслагване на пластове от фин тюл, които перфектно да отиват на цвета на кожата на всяка млада дама.

Деколтето и гърба на този зашеметяващ  модел са V-образни, с детайли от фини блестящи елементи, нашити във формата плетеница от изящни листенца. Закачливата висулка на гърба , освен красив детайл, придава и комфорт при движение като не позволява роклята да се отваря. Цялото усещане е за чувственост и невинност, за което допринасят и приказните, ефирни буфан ръкави, които са най-новият тренд в сватбена мода!

Бюстието на булчинска рокля Snow Queen е с ефект на гола кожа, като само загатва за сексапил. Допълнителният телесен колан от вътрешната му страна го кара да прилегне и подчертае талията по един наистина изящен и комфортен начин!

Модела може да бъде изработен и в изцяло млечен цвят. Сватбена рокля Snow Queen  е избора  на стилната булка, която иска да се отличава с нотка на екстравагантност!

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Copyright © 2016 - 2020 Mille Bridal. Използване на бисквитки.

булчински рокли, сватбени рокли, сватбена рокля, булчинска рокля, бални рокли, абитуриентски рокли, официални рокли, цветни булчински рокли, булчински бутик, сватбен магазин София, магазин булчински рокли София, сватбени рокли София, сватба, wedding, wedding dress, bridal fashion, Mille Bridal, svatbeni rokli