The Stone Flower
The Stone Flower
The Stone Flower
The Stone Flower
The Stone Flower

The Stone Flower

COLOR   cream-nude / cream

COLLECTION    Ballet

2 740 лв

 

Булчинска рокля Stone Flower е ефектна и бляскава русалка, която подчертава извивките и придава неустоим сексапил Богато декорирано бюстие с ефектна блестяща дантела е с 3D ефект. Корсета е с телесен цвят, но има възможност да се изработи и в млечен цвят, както и да се добавят допълнителни презрамки.

Акцента, който придава финалният завършек на този великолепен модел е красивата тюлена пелерина, която се закрепва с красиви детайли от блестяща дантела над лактите и при движение наподобява деликатни крила на пеперуда. И в този модел дизайнерите на Papilio са помислили за добавяне на персонализиран акцент с бродерия на имена или инициали, които могат да бъдат закачката, правеща вашият ден още по-специален!

Stone Flower е избора на булката, която иска да се отличава със собствен стил!

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Copyright © 2016 - 2020 Mille Bridal. Използване на бисквитки.

булчински рокли, сватбени рокли, сватбена рокля, булчинска рокля, бални рокли, абитуриентски рокли, официални рокли, цветни булчински рокли, булчински бутик, сватбен магазин София, магазин булчински рокли София, сватбени рокли София, сватба, wedding, wedding dress, bridal fashion, Mille Bridal, svatbeni rokli