булчинска рокля, булчински рокли, Papilio,Perla Rosa

Perla rosa

Новата ни колекция булчински рокли "Perla Rosa" е вдъхновена от течението в изкуството рококо и носи лекота, закачливост, романтизъм и разнообразие от образи. Основната идея на стила рококо е да достави на зрителя чувствено удоволствие, да го очарова, забавлява и радва. Образите на нашите булки са леки и закачливи, романтични и привлекателни.

Voyage

Понесете се на крилете на Voyage – една колекция стоплена от лъчите на слънцето, запленяваща като морски пейзаж и разнообразна като пътешествие, в което природата не спира да очарова.

Материалите, даващи живот на Voyage са леки, феерични и съвършено удобни – шифон, дантела, сатен, коприна, органза и тюл. Акцентите, с които се надгражда характерът на роклите са изработени от мъниста, дантела, ръчни бродерии и 3D орнаменти.

сватбени рокли, сватбена рокля, Papilio

Vanilla life

Цяло лято нямахме търпение да ви я покажем. Моментът настъпи и смело повдигаме завесата към най-новата ни гордост – „Ванилов живот“. Основните акценти към тази ухаеща на „сладки мигове“ колекция са светлината, радостта от живота и опиянението, което тя носи. Облечете игривост, флиртувайте с щастието си, наметнете се с чар. Тази колекция притежава именно този дух. Блясъкът на смел Холивуд и финият аристократичен вкус обединяват сили, за да превърнат Vanilla life булката в сензация.

Sense, Glow

Тази година е още по-специална, защото за пръв път изпреварихме официалната фотосесия на Gabbiano и роклите са вече при нас. На ваше разположение за проба са ексклузивните най-актуални модели на бранда.

Снимките на част от моделите вече са при нас, а тези които още не са представени, вие самите може да се видите облечени с тях много преди всички останали. Те Ви очакват в салона ни, а вие ще се влюбите!

G1301 Avra (2)-2.jpg
магазин булчински рокли София, сватбен бутик Mille Bridal

Grace, Belle

Омагьосващи модели, съшили най-доброто от класиката с най-горещото от сватбените тенденции. Тук булката от приказките сбъдва мечтата си сред ефирни материи, нежни цветове, изящни детайли и секси изтънченост.

вечерни рокли, официални рокли, рокля кума, коктейлни рокли, бални рокли, абитуриентски рокли

Flora

Бални и вечерни рокли

Портфолиото се разлиства като розов цвят, в което откривате романтични, приказни, дръзки, класически и разнообразни в силуета си модели булчински и официални рокли с високо качество и достъпни цени. Сватбени рокли, излезли от приказките. Създадени да подчертаят най-доброто у Вашата фигура. Рокли, в които характерът и щастието Ви ще блестят с пълна сила. Точно такава ще бъде и Вашата, която вече Ви очаква при нас.

 

Всички колекции на Gabbiano и Papilio можете да разгледате на място в бутика и да се възползвате от професионалното съдействие на отдадените консултанти на Mille Bridal.

 

Облечете страст и вдъхновение!