сватбени рокли

Колекции

С вълнуваща новина за всички бъдещи булки Mille Bridal пристъпи пред олтара на сезон 2021. Всяка дама, търсеща отличителна и ярка с индивидуалността си рокля ще може да я открие в портфолиото на новия бранд Papilio. Марката стъпва за първи път у нас с официалното представителство на Mille Bridal, които са готови да развълнуват булките с две колекции – Impression и Ballet.

 • Impression

  Колекция булчински рокли

  Papilio

 • papilio, булчински рокли, сватбени рокли, сватбена рокля, булчинска рокля, бални рокли, абитуриентски рокли, официални рокли, цветни булчински рокли, булчински бутик, сватбен магазин София, магазин булчински рокли София, сватбени рокли София, сватба, wedding, wedding dress, Mille Bridal, bridal fashion, svatbeni rokli

  Ballet

  Колекция булчински рокли

  Papilio

 • Paris Rhapsody

  Колекция булчински рокли

  Gabbiano

 • Jozi Breeze

  Колекция булчински рокли

  Gabbiano

Impression е зашеметяваща колекция от сватбени рокли, вдъхновена от ярката епоха на импресионизма. Роклите в нея сякаш са облени в блестящата слънчева светлина. Характерни са с яркото докосване на богатите цветовете от природата, с които художниците импресионисти създавали своите картини. Impression e чувствено отражение на емоциите на булката.

Роклите от колекцията разцъфват с множество цветя и изящни поли ефирен тюл. Impression e за романтичната булка, сякаш току-що слязла от картина на Моне и Реноар. С умела хармония в моделите е вплетен и бохо-стилът, гореща тенденция за сезон 2020/2021 и неотлъчно съпътствал разцвета на импресионизма.

За да е магията пълна, всеки един модел носи име на създател на епохата на импресионистите или негово произведение. Impression роклята е дреха, достойна да облече щастието.

Другата колекцията на марката - Ballet въплъщава цялата нежност, красота и невинност на образа на булката. Моделите са изящни, блестящи и завладяващи със своето великолепие от детайли. Имената и характерът на моделите са вдъхновени от героите в класическите любовни истории. Със специално внимание тук са дизайнерските аксесоари: закопчалки и висулки. В някои рокли те допълват характерните мотиви от дантела и са във формата на листа, венчелистчета и цветя. В други модели са се превърнали в категоричен акцент на цялостната визия.

Индивидуалността на всяка младоженка е в основата на колекция Ballet. За първи път на булката се предоставя изключителната възможност да се изяви и като дизайнер на собствената си сватбена рокля, допълвайки дизайна с индивидуална авторска бродерия! Бродерията с имена, инициали или дата върху роклята или воала може да е символ на вечната любов. Така булката има възможността да улови този вълшебен момент не само със сърцето си, но и с бродерия върху мечтаната сватбена рокля.

 

Всички колекции на Gabbiano и Papilio можете да разгледате на място в бутика и да се възползвате от професионалното съдействие на отдадените консултанти на Mille Bridal.

 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
 • YouTube

Copyright © 2016 - 2021 Mille Bridal. Използване на бисквитки.

 • YouTube
 • Pinterest
 • Facebook
 • Instagram