Voyage

Понесете се на крилете на Voyage – една колекция стоплена от лъчите на слънцето, запленяваща като морски пейзаж и разнообразна като пътешествие, в което природата не спира да очарова.

Материалите, даващи живот на Voyage са леки, феерични и съвършено удобни – шифон, дантела, сатен, коприна, органза и тюл. Акцентите, с които се надгражда характерът на роклите са изработени от мъниста, дантела, ръчни бродерии и 3D орнаменти.

 
 
сватбени рокли, сватбена рокля, Papilio

Vanilla life

Цяло лято нямахме търпение да ви я покажем. Моментът настъпи и смело повдигаме завесата към най-новата ни гордост – „Ванилов живот“. Основните акценти към тази ухаеща на „сладки мигове“ колекция са светлината, радостта от живота и опиянението, което тя носи. Облечете игривост, флиртувайте с щастието си, наметнете се с чар. Тази колекция притежава именно този дух. Блясъкът на смел Холивуд и финият аристократичен вкус обединяват сили, за да превърнат Vanilla life булката в сензация.

Summer garden

Новата ни колекция булчински рокли е вдъхновена от красотата на летните градини, цветята и зеленината на дърветата, от където е получила и името си Summer Garden. Моделите са в стила на минимализма – ефирни и нежни поли от тюл или сатен, деликатни голи гърбове с изящни флорални апликации и ръчно нашити бродерии.

булчинска рокля, булчински рокли, Papilio
 
bulchinski rokli, svatbeni rokli - Gabbiano, Papilio, wedding dresses atelier, wedding dresses, wedding dress, evening dress, online bridal boutique, bridal fashion, bridal shop Sofia, wedding centre, wedding, wedding day

Sense, Glow

Тази година е още по-специална, защото за пръв път изпреварихме официалната фотосесия на Gabbiano и роклите са вече при нас. На ваше разположение за проба са ексклузивните най-актуални модели на бранда.

Снимките на част от моделите вече са при нас, а тези които още не са представени, вие самите може да се видите облечени с тях много преди всички останали. Те Ви очакват в салона ни, а вие ще се влюбите!

 

Grace,
Desire, Belle

Омагьосващи модели, съшили най-доброто от класиката с най-горещото от сватбените тенденции. Тук булката от приказките сбъдва мечтата си сред ефирни материи, нежни цветове, изящни детайли и секси изтънченост.

магазин булчински рокли София, сватбен бутик Mille Bridal
 
вечерни рокли, официални рокли, рокля кума, коктейлни рокли, бални рокли, абитуриентски рокли

Galatea

Бални и вечерни рокли

 

Портфолиото се разлиства като розов цвят, в което откривате романтични, приказни, дръзки, класически и разнообразни в силуета си модели булчински и официални рокли с високо качество и достъпни цени. Сватбени рокли, излезли от приказките. Създадени да подчертаят най-доброто у Вашата фигура. Рокли, в които характерът и щастието Ви ще блестят с пълна сила. Точно такава ще бъде и Вашата, която вече Ви очаква при нас.

 

Всички колекции на Gabbiano и Papilio можете да разгледате на място в бутика и да се възползвате от професионалното съдействие на отдадените консултанти на Mille Bridal.

 

Облечете страст и вдъхновение!