top of page
Сватбен бутик Mille Bridal често задавани въпроси
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Мили Дами,

Преди да отговорим на най-важните вълнуващи ви въпроси, ви поздравяваме за предстоящата сватба и сърдечно благодарим за възможността да бъдем част от вашия специален ден с нашите булчински рокли!

 • ОПИТЪТ ОТ MILLE BRIDAL, ЩАСТИЕТО - ОТ ВАС"
  За да сте напълно сигурна в правилния избор на булчинска или бална рокля, влагаме целия си 14-годишен опит и отдаденост в посока персонална и детайлна консултация. В уюта на елегантната атмосфера на Mille Bridal внимателно ще Ви насочим с препоръки кои модели подчертават най-добре Вашата фигура. Ще се насладите на безкомпромисно обслужване и отбрана селекция булчинско съвършенство. Приказна и отличаваща се булка е дамата, избрала роклята си тук.
 • КОЛКО ПО-РАНО ДА ПОРЪЧАМ МОЯТА СВАТБЕНА РОКЛЯ?
  В Mille Bridal голямата част от роклите са мостри. Обновяваме ги периодично.. Затова почти винаги има модели, които могат да са ваши преференциална цена. Най-често булчинските рокли се изработват в размер по поръчка. Дами, никога не е твърде рано да започнете с пробите. По-организираната булка е и по-спокойна. Препоръчваме да започнете пробите поне 6-9 месеца преди големия ден. Средно са нужни 3 месеца (в зависимост от дизайнера), за да е готова роклята Ви. Важно е да знаете, че след пристигането й е нужно още време за окончателните фини корекции. Това са евентуални промени по дължината и ширината, както и изпълняване на Ваши персонални желания, за да е цялостен ефектът - рокля, напълно отразяваща Ви като личност. Дори датата на сватбата Ви да е в по-кратки срокове, не се притеснявайте да се свържете с нас. Всички сме ставали свидетели как красивите неща в живота понякога се случват бързо и любовта е нетърпелива. Ще направим всичко възможно, за да сбъднем мечтите Ви.
 • КОЛКО ВРЕМЕ ТРАЕ ПРОБАТА В MILLE BRIDAL?
  Пробата в Mille Bridal продължава около час. При желание за повече време или двойна проба с Ваша приятелка, молим да ни уведомите предварително. Изборът и срещата с мечтаната булчинска рокля е специално изживяване - посветили сме се да усетите това. Докато тече пробата не допускаме външни лица, за да сте напълно спокойна и да получите толкова лично внимание, колкото Ви е нужно.
 • КАК ПРОТИЧА ПРОБАТА?
  Пробите са индивидуални консултации. Това е времето, през което булките и техните семейства получават най-доброто изживяване при избора на сватбени рокли. Ателието ни е малко и се резервира често. За да сте сигурна и спокойна за пробата, молим да се свържете с нас предварително и възможно най-рано. Пробите са безплатни и са с предварително записване. По време на тях можете да правите снимки. Запишете своята уютна проба на тел.: 0878 14 08 82 или имейл info@millebridal.com.
 • КОГА ДА ПРИСТИГНА ЗА ПРОБАТА?
  Молим бъдещите булки и семействата им за точност при уговорените срещи. Често, преди и след записан час, имаме уговорена проба с друга булка и държим всяка наша клиентка да е спокойна за избраното от нея време за проба. Ще разберем ако Ви изникне нещо непредвидено. В такъв случай, просто ни се обадете, за да намерим решение. За подранилите булки препоръчваме уютното кафене, непосредствено до ателието. В него може да изкарате приятно оставащото време до вашия час.
 • КОЛКО БЛИЗКИ ДА ВЗЕМА С МЕН ПО ВРЕМЕ НА ПРОБАТА?
  Опитът ни показва, че най-добре е с Вас да има от един до трима души. Такъв е и съветът ни. Можем да приемаме и по-големи групи. Но според размера на бутика, колкото по-малко са хората с Вас, толкова по-удобна и спокойна ще е пробата Ви. Нерядко булката може да се обърка и повлияе емоционално от мненията на многото близки, присъстващи на пробата. * Моля, имайте предвид, че поради обстоятелствата в момента се допускат не повече от двама придружители.
 • КАКВО ДА ВЗЕМА С МЕН ЗА ПРОБАТА?
  За да Ви е максимално комфортно, не взимайте примерни обувки. Роклите са дълги. Възможни са спъвания, при които има шанс да се нараните или повредите тъканите. Имаме специално подиумче, което ще помогне да усетите как падат полите, без да се притеснявате, че ще са прекалено дълги. Ако конкретни визии вече са ви вдъхновили или харесвате модели от сайта ни – просто запишете имената им или ни покажете тяхна снимка. За още повече комфорт при пробите, препоръчваме да не носите силен грим и много бижута по себе си. Вашата рокля може да Ви срещне още на първата проба. Възможно е и да са нужни няколко посещения в ателието, за да сте сигурна коя е точната за Вас. Елате на толкова проби, колкото се нуждаете. Няма универсално правило в магията. А изборът на булчинска рокля отчасти е точно магичен, нали?
 • КАК СЕ ИЗВЪРШВА ПЛАЩАНЕТО НА БУЛЧИНСКАТА РОКЛЯ?
  Можете да платите с: Visa, Mastercard, Maestro, V pay, B card, Discover, Diners Club International, в брой или по банков път. Намалените мостри се заплащат в цял размер от сумата. При поръчка изискваме 50% от цената като невъзстановим депозит. Останалите 50% заплащате при пристигане на Вашата рокля.
 • ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ? ВЪЗМОЖНИ ЛИ СА АНУЛАЦИИ?
  За да започне процесът на изработка при производителя, поръчката се заплаща предварително. Изработва се в цвета и размера, избран от булката. По тази причина, веднъж поръчана рокля няма как да се анулира като поръчка и да се възстанови сумата за нея.
 • ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ПРОМЕНИ В МОДЕЛА И ЗАПЛАЩА ЛИ СЕ КОРЕКЦИЯТА НА РОКЛЯТА?
  Понякога производителят предлага гъвкавост за промени по оригиналния модел като добавяне на корсет, копченца или ръкави, смяна на материята на полата, добавяне на блясък и промяна в цвета. Винаги се прави запитване за всяка евентуална промяна преди да се пусне като поръчка. Възможни са и леки промени на място при нашата опитна шивачка, но всеки случай е индивидуален и е важно първо да се обсъди доколко е възможен. За да сме максимално коректни към Вас, цените на роклите в Mille Bridal НЕ са предварително завишени със стойността на корекциите, защото всяка булка има нужда от различни промени по роклята. Сумата за корекциите е в разумни граници и зависи от времето и труда за всяка рокля.
 • КОЛКО ЧЕСТО ПОЛУЧАВАТЕ НОВИ СВАТБЕНИ РОКЛИ?
  Нови модели сватбени рокли получаваме често. MilleBridal следим всички настоящи и предстоящи колекции и селектираме най-вълнуващите и приказни модели за булките си. Така подбираме най-актуалната колекция от неустоими сватбени рокли. Посещаваме множество изложения, за да осигурим най-разнообразен избор от стилове и цени за своите булки.
 • ИМАТЕ ЛИ МОСТРИ, НАЛИЧНИ В ПО-ГОЛЕМИ ИЛИ ПО-МАЛКИ РАЗМЕРИ?"
  Мострите на булчинските рокли в Mille Bridal са подбрани така, че булките с по-малък и с по-голям размер също да придобият добра представа за конкретните модели. Често се налага допълнително защипване на гърба или непълното му закопчаване при проби на мостра. Самите рокли са леко умалени като размер спрямо стандартната номерация, затова не се притеснявайте, ако сватбената Ви рокля не отговаря на размера на дрехите Ви в ежедневието. При поръчка взимаме индивидуално мерки на всяка булка. При значително по-голям размер е възможно оскъпяване, според конкретните правила производителя.
 • ПЛАНИРАМ ДА ОТСЛАБНА ПРЕДИ СВАТБАТА. МОГА ЛИ ДА СИ ПОРЪЧАМ ПО-МАЛЪК РАЗМЕР РОКЛЯ?
  Можете, но не е препоръчително. Винаги е по-лесно стесняване на сватбената рокля, отколкото нейното разширяване. Роклята се поръчва в конкретния размер, на който отговаряте в момента на пробата. Когато сте между два размера, съветваме да изберете по-големия, тъй като роклята лесно може да се коригира.
 • КАКВИ АКСЕСОАРИ МОЖЕМ ДА НАМЕРИМ В MILLE BRIDAL?
  При нас може да избирате сред богат асортимент дизайнерски воали, аксесоари за коса и фино изработени жартиери.
 • КАКЪВ Е ЦЕНОВИЯТ ДИАПАЗОН В MILLE BRIDAL?
  Ценовият диапазон на булчинските рокли е 1800 до 2950 лв., а този на вечерните модели е 600 до 1300 лв., като много често може да се възползвате от промоции и отстъпки на място.
bottom of page