Нежен блясък, фино докосващ красивите извивки… на златистия пясък или на обичаната жена. Вижте сами от фотосесията на Ganka Mihaylova Photography.

Internet-97.jpg

6. Морска приказка без край #2

 

Един пищно-изящен прочит на съвременната Пепеляшка. Потопете се в приказната атмосфера с кадрите от галерията. Снимки: Wedding Studio. Сватбена организация и Декорация: Сватбена агенция Alegria / Wedding agency Alegria / phlox_flower_boutique. Локация: Chateau Copsa.

Сватбена фотосесия, Шато Копса, булчински рокли, Mille Bridal

5. Пепеляшка...

 

Ако сте ценители на красивото и елегантното, при нас ще откриете нещо специално за Вас. Това ще разкрият за Вас и прекрасните кадри от нашето ателие дело на Георги Лулев. Грим: Диана Конова. Прическа: Алекс Антонова и прекрасните ни модели, Елизабет Радева и Мирела Димитрова.

сватбен бутик Mille Bridal

4. Mille Bridal Atelier

 

Бледорозовата багра,  която се разлива над морското небе при изгрев, сякаш е пуснала няколко капчици по роклята на приказната ни булка Стефани. Това пастелено изящество с нежно паднали рамене така добре отива на тази любов по изгрев. Слънцето е нетърпеливо да я разгледа и наднича зад хоризонта. Надникнете и вие в нежната фотосесия на Ganka Mihaylova Photography.

Сватбена фотосесия Варна, Ganka Mihaylova Photography, Stefani Blagoeva, Art Deco Weddings

3. Морска приказка без край