top of page

ФОТОСЕСИИ

Фотосесия Mille Bridal
Фотосесия Mille Bridal
Фотосесия Mille Bridal
Фотосесия Mille Bridal
Фотосесия Mille Bridal
Фотосесия Mille Bridal

Нежен блясък, фино докосващ красивите извивки… на златистия пясък или на обичаната жена. Вижте сами от фотосесията на Ganka Mihaylova Photography.

Сватбена фотосесия на плажа

Един пищно-изящен прочит на съвременната Пепеляшка. Потопете се в приказната атмосфера с кадрите от галерията. Снимки: Wedding Studio. Сватбена организация и Декорация: Сватбена агенция Alegria / Wedding agency Alegria / phlox_flower_boutique. Локация: Chateau Copsa.

Сватбена фотосесия Шато Копса

Бледорозовата багра,  която се разлива над морското небе при изгрев, сякаш е пуснала няколко капчици по роклята на приказната ни булка Стефани. Това пастелено изящество с нежно паднали рамене така добре отива на тази любов по изгрев. Слънцето е нетърпеливо да я разгледа и наднича зад хоризонта. Надникнете и вие в нежната фотосесия на Ganka Mihaylova Photography.

Сватбена фотосесия

Каним ви на кратка модна среща в духа на френския шик. За своята непринудена елегантност в уюта на Къщата с часовника ще ви разкажат вечерните рокли на Mille Bridal. Те са изтънчени, ефирни и категорични. Открихте ли свои общи черти? За булчинските модели няма да ви говорим с много думи. На тях повече им отива любима мелодия и любим човек под ръка. Класика, ефирност и съвършенство в детайлите. Това и много още разкриват за вас кадрите на Георги Казаков.

Фотосесия вечерни и официални рокли