top of page

Мечтаната рокля за Вас
с вълшебно преживяване от Нас. 

Тук красотата, удобството и добрата изработка срещат разумните цени. Сватбен бутик Mille Bridal е мястото, където изборът на сватбени рокли и бални рокли е изцяло фокусиран върху Вашата индивидуалност и предпочитания. Разнообразие от меки, комфортни материи, нежни цветове, стилни решения и експертно консултиране.

Като официален представител на Papilio и Gabbiano & Strekkoza и новата им линия - Secret Sposa, Mille Bridal гордо облича всяка своя булка в мечтаното изящество, с помощта на висококачествени материи, прецизна изработка и внимателен подбор на портфолиото.

 

Ако за големия ден искате дръзка и ексцентрична визия в нежни нюанси, при нас ще откриете сватбени и бални рокли, които да откроят стила Ви. Ако сте любителка на класическата нежност, изтънчените булчински и официални рокли на Mille Bridal няма да Ви оставят безразлични. Сред сватбените модели ще намерите рокли с ефирни и въздушни поли, закачливи и нежни деколтета, изящни акценти на гърба, ръчни бродерии и деликатни дантели в спиращи дъха съчетания.

 

За да направите най-добрия избор на сватбена или бална рокля ще бъдем на Ваше разположение с експертно консултиране от професионалисти с над 14 години опит в сватбената област. Ще превърнем търсенето на мечтаната Ви рокля в едно незабравимо изживяване, като приложим всичко, което сме научили от работата си, посветена на щастливите булки.

 

Обгрижваме всяка бъдеща героиня от приказките с много внимание и лично отношение.

 

Пробите в Mille Bridal не се заплащат. Препоръчваме да си запишете предварително час за този специален момент. Свободна сте да пробвате колкото сватбени или бални рокли пожелаете в рамките на своя час и да си направите снимки.

За по-голямо удобство в избора, на сайта на Mille Bridal ще откриете цената на всяка една сватбена рокля. Почти всички модели можем да Ви „сбъднем“ както в млечнобял вариант, така и като цветна булчинска рокля. Срокът за изработка е до 3 - 4 месеца, като е важно да си оставите още 1 месец за спокойни корекции. Пристигне ли Вашата рокля в България и наближи ли датата на сватбата Ви се планира взимането на мерки при шивачката, с която работим. Работим с прекрасна шивачка, която ще се погрижи за индивидуалните промени по роклята, нужни според фигурата и личните Ви предпочитания. Ако имате желание сами да организирате корекцията на своята рокля, можете спокойно да го направите. За удобство на дамите, които не живеят в София и пробата е свързана с пътуване, бихме могли да организираме корекцията така, че в рамките на същия ден роклята да бъде готова, важно да се планира предварително и зависи от сложността на промените, които се налага да бъдат направени. За да не се оскъпява предварително цената, необходимите корекции се заплащат допълнително.

 

За да придадем на булчинската рокля още повече от Вашия стил, по желание и според модела, пришиваме допълнителни елементи като паднали рамене, презрамки, акценти от перли и дантела, моделиране на ръкавите по дължина и форма.

 

Ако желаете допълнителен кринолин за булчинската си рокля, можем да Ви го предоставим безплатно за деня на Вашата сватба.

 

За да получите цялостна и завършена грижа за визията си на най-добрата цена, изработваме ръчно ушити и бродирани воали.

Прочетете още за нас и ателието в раздела - Често Задавани Въпроси.

 

Mille Bridal 

bottom of page