За Нас

"Ако сте ценители на красивото и елегантното, при нас ще откриете нещо специално за Вас!"

НАШЕТО АТЕЛИЕ

Разгледайте нашите модели на специална цена!

В описанието на всяка булчинска рокля, може да видите конкретната цена на модела!

 

Обичаме красивите и удобни рокли, изящните детайли и мекотата на качествените материи. Това ни вдъхнови да създадем Mille Bridal. Нашата цел e да предложим на клиентите си луксозни рокли на достъпна цена, обединяващи качество и стил. Искаме булките на  Mille Bridal да изглеждат и да се чувстват приказно красиви. Ние сме официалният представител на Gabbiano&Strekkoza, а от 2019 година и на новата им линия Secret Sposa за България! Селекцията ни от модели е внимателно подбрана да задоволи вкуса на дамите, които търсят доза дързост и ексцентричност с нежни, открояващи се нюанси, както и на тези, които се придържат към класическата и нежна визия. В Mille Bridal ще намерите ефирни и въздушни поли, закачливи и нежни деколтета, изящни акценти на гърба, ръчни бродерии, деликатни дантелени детайли, всичко това обединено в спиращи дъха колекции! Имаме зад гърба си екип, който работи повече от 12 години в сватбената област. Обещаваме ви едно незабравимо изживяване докато търсите вашата мечтана рокля, ще приложим всичко, което сме научили, за да ви дадем най-добрите съвети, в уютна атмосфера, в която да се насладите на този толкова специален момент.

Поръчката отнема до 12 седмици, плюс необходимото за корекции време.  Работим с прекрасна шивачка, която е част от нашият екип и извършва допълнителните корекции в ателието си. Всяка булчинска рокля има нужда от индивидуална корекция в зависимост от фигурата и предпочитанията на булката и за да не се оскъпява предварително цената, необходимите корекции се заплащат допълнително.  По Ваше желание в зависимост от модела, могат да се пришиват допълнителни елементи, като паднали рамене, презрамки, акценти от перли и дантела, моделиране на ръкавите по дължина и форма. Когато пристигне Вашата рокля се идва в ателието ни за взимане на мерки. След необходимите корекции може да си вземете роклята лично или да Ви я изпратим по куриер за да е максимално удобно за Вас.

Ако желаете да имате допълнителен кринолин към роклята си, можем да Ви го предоставим безплатно за деня на Вашата сватба.

За да сме наистина полезни за Вас и да Ви предложим най-добрата цена, изработваме и ръчно ушити и бродирани воали.

 

Ние Ви предлагаме богат асортимент от рокли, които можете да намерите в нашите галерии. Ако вашата мечтана рокля не е сред нашите мостри можете да си я поръчате по каталог и ще Ви направим 10% отстъпка от цената! 

Пробите при нас не се заплащат допълнително и за да може всяка булка да получи необходимото лично отношение и внимание са с предварително записан час!

  • Instagram
  • Facebook
  • Black YouTube Icon

Copyright © 2016 - 2019 Mille Bridal. Поверителност.

Булчински рокли