Ще превърнем търсенето на мечтаната Ви рокля в незабравимо изживяване, за Вас

Прочетете За Нас и Ателието

Тук красотата, удобството и добрата изработка срещат разумните цени. Сватбен бутик Mille Bridal е мястото, където изборът на сватбени рокли и бални рокли е изцяло фокусиран върху Вашата индивидуалност и предпочитания. Разнообразие от меки, комфортни материи, нежни цветове, стилни решения и експертно консултиране.

Като официален представител на Papilio и Gabbiano & Strekkoza и новата им линия - Secret Sposa, Mille Bridal гордо облича всяка своя булка в мечтаното изящество, с помощта на висококачествени материи, прецизна изработка и внимателен подбор на портфолиото.

 

Ако за големия ден искате дръзка и ексцентрична визия в нежни нюанси, при нас ще откриете сватбени и бални рокли, които да откроят стила Ви. Ако сте любителка на класическата нежност, изтънчените булчински и официални рокли на Mille Bridal няма да Ви оставят безразлични. Сред сватбените модели ще намерите рокли с ефирни и въздушни поли, закачливи и нежни деколтета, изящни акценти на гърба, ръчни бродерии и деликатни дантели в спиращи дъха съчетания.

 

За да направите най-добрия избор на сватбена или бална рокля ще бъдем на Ваше разположение с експертно консултиране от професионалисти с над 14 години опит в сватбената област. Ще превърнем търсенето на мечтаната Ви рокля в едно незабравимо изживяване, като приложим всичко, което сме научили от работата си, посветена на щастливите булки.

 

Обгрижваме всяка бъдеща героиня от приказките с много внимание и лично отношение.

 

Пробите в Mille Bridal не се заплащат.

Препоръчваме да си запишете предварително час за този специален момент. Свободна сте да пробвате колкото сватбени или бални рокли пожелаете в рамките на своя час и да си направите снимки.

 

За по-голямо удобство в избора, на сайта на Mille Bridal ще откриете цената на всяка една сватбена рокля. Почти всички модели можем да Ви „сбъднем“ както в млечнобял вариант, така и като цветна булчинска рокля. Срокът за изработка е до 3 месеца, като е важно да си оставите още 1 месец за спокойни корекции. Работим с прекрасна шивачка, която ще се погрижи за индивидуалните промени по роклята, нужни според фигурата и личните Ви предпочитания. За да не се оскъпява предварително цената, необходимите корекции се заплащат допълнително.

 

За да придадем на булчинската рокля още повече от Вашия стил, по желание и според модела, пришиваме допълнителни елементи като паднали рамене, презрамки, акценти от перли и дантела, моделиране на ръкавите по дължина и форма.

 

Пристигне ли Вашата рокля, Ви очакваме в ателието за взимане на мерки. Когато тя е напълно готова, можете лично да я вземете или ще я изпратим по куриер за максимално Ваше удобство.

 

Ако желаете допълнителен кринолин за булчинската си рокля, можем да Ви го предоставим безплатно за деня на Вашата сватба.

 

За да получите цялостна и завършена грижа за визията си на най-добрата цена, изработваме ръчно ушити и бродирани воали.

Прочетете още за нас и ателието в раздела - Често Задавани Въпроси.

 

 

Мила,

Mille Bridal Atelier

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • YouTube

Абонирайте се за нашия бюлетин

Copyright © 2016 - 2021 Mille Bridal. Използване на бисквитки.

  • YouTube
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram