Voyage

Понесете се на крилете на Voyage – една колекция стоплена от лъчите на слънцето, запленяваща като морски пейзаж и разнообразна като пътешествие, в което природата не спира да очарова.

Материалите, даващи живот на Voyage са леки, феерични и съвършено удобни – шифон, дантела, сатен, коприна, органза и тюл. Акцентите, с които се надгражда характерът на роклите са изработени от мъниста, дантела, ръчни бродерии и 3D орнаменти.

Моделите завихрят сетивата като във вълнуващо пътуване сред фино-падащ шифон и дръзки деколтета, обемни форми от тюл и органза, въздушни поли и ръкави. Voyage ни понася и към класическите A-силует линии, секси мини и миди рокли и най-горещия акцент на този и предстоящите сватбени сезони – костюмът в две части. Той на свой ред е игра на форми и текстури. Бъдещите булки могат да избират сред кроп-топ и квадратни деколтета; обемни ръкави, подчертаващи раменете заедно с дълбоки V-деколтета; асиметрични линии; вълнуващи с геометрията си дипли; шикозни корсети и флорални мотиви.

Нима всички тези елементи оставят място за съмнение, че говорим именно за марката Papilio! Характерният ѝ стил е да създаде почти неповторимата рокля, която се превръща в напълно неповторима щом бъде облечена от тази, избрала я за своя втора кожа в Големия ден.